TŰZVÉDELEM

A tűz elleni védekezés minden állampolgár kötelessége. Ennek érdekében mindenkinek meg kell ismernie és meg kell tartania a vonatkozó tűzmegelőzési szabályokat, a tűz- és káresetek jelzésével, továbbá a tűz oltásával és a műszaki mentéssel kapcsolatos kötelezettségeket.

A tűzvédelem alapvetően két területre bomlik. Ezek a tűzoltó-mentő tevékenység, és a megelőző tevékenység. A kettő közül a tűzoltó-mentő tevékenység sokkal látványosabb, mint a háttérben működő megelőző tevékenység. Ennek ellenére ez utóbbi legalább annyira fontos, hiszen gondos tervezéssel, az ésszerű biztonság kialakításával és folyamatos után-ellenőrzéssel, karbantartással még több értéket és emberi életet menthetünk meg.

A fő jogszabály a Tűzvédelmi Törvény, mely a megelőzés és kárelhárítás érdekében teendő legfontosabb feladatokat határozza meg. A törvényhez tartozó rendelet közül kiemelkedik az Országos Tűzvédelmi Szabályzat, amelyben a létesítés és használat szabályait foglalták össze a tűzoltó technikai eszközöktől egészen az éghető folyadékok és gázok használati szabályáig.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és INGYENESEN felmérjük, hogy:

  • Az Ön vállalkozásának pontosan milyen kötelezettségei vannak.
  • Ha elmulasztja a kötelezettségeit, milyen bírságokra számíthat.
  • Mi a megoldás a problémákra.

Az Ön cégének méretére és kötelezettségeire szabva KOMPLEX megoldás csomagot nyújtunk garanciával.

Tartozzon Ön is a felelősségteljes vezetők csapatába, válassza munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatójának a MEDICAL EHS-t!