Rólunk

A MEDICAL EHS azért jött létre, hogy – elsősorban az egészségügyi ellátó szervezetek, klinikák, kórházak, rendelőintézetek részére- nyújtson komplex munkavédelmi, tűzvédelmikörnyezetvédelmi szolgáltatásokat, valamint ellássa azok védelmi tervezéssel és élelmiszer biztonsággal kapcsolatos feladatait.

Munkatársaink

Sági Balázs

Szakmai vezető, egészségügyi munkavédelmi specialista, felsőfokú tűzvédelmi szakember, emelőgép szakügyintéző

Munkavédelmi képesítésemet 2009-ben szereztem meg, majd 2011-től a Semmelweis Egyetem oktató-főelőadójaként, a legkiválóbb szakemberektől sajátítottam el az egészségügyi munka- és tűzvédelem speciális alapjait, mely tudásomat jelenleg is kamatoztatom, ill. bővítem. 2016-ban felsőfokú tűzvédelmi képesítést szereztem.

Célom, hogy professzionális szolgáltatás biztosításával segítsük elő partnereinknél a munka-, tűz- és környezetvédelmi előírások maradéktalan megvalósulását.

Balázs-Héjja Angéla

Egészségügyi válsághelyzeti specialista, katasztrófavédelmi mérnök, HACCP rendszer kiépítés és felülvizsgálat

Katasztrófavédelmi mérnök diplomámat 2013-ban szereztem, a Semmelweis Egyetem már végzős hallgatóként szerződtetett, ahol később a válsághelyzeti-, veszélyelhárítási és prevenciós tervek készítése és felülvizsgálata volt a feladatom. Had- és biztonságtechnikai mérnöktanár diplomámat az egyetemi oktatásban kamatoztattam. 2019 óta szabadúszó mérnökként tevékenykedem.

Rácz Éva

Munka-, tűz- és környezetvédelmi előadó, ADR biztonsági tanácsadó

Eredeti végzettségem vegyész-technikus. 25 évet dolgoztam különböző laborokban, akkor végzett munkám már a munka- és környezetvédelemhez kapcsolódott. Több évig dolgoztam környezetvédelmi vállalatnál adminisztratív munkakörben. Ezt követően veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó képesítést, majd tűzvédelmi előadói és munkavédelmi technikusi képesítést szereztem. Vállalkozóként teljes körű környezetvédelmi ügyintézést, bevallásokat, ADR tanácsadói feladatokat látok el, ezeken felül munka- és tűzvédelmi szolgáltatást is nyújtok.

Nyíri Dániel

Munkavédelmi technikus, tűzvédelmi főelőadó, tűzoltó készülék- és tűzivíz rendszer felülvizsgáló

Eddigi munkáim során a legkülönfélébb problémákkal találkozhattam, amiknek megoldásában tevékenyen részt vettem. Középfokú munkavédelmi és felsőfokú tűzvédelmi végzettséggel, valamint az alábbi tűzvédelmi szakvizsgákkal rendelkezem:

  • tűzoltó készülékek felülvizsgálata és karbantartása;
  • tűzivíz források felülvizsgálata és karbantartása;
  • tűz- és füstgátló nyílászárók felülvizsgálata és karbantartása.